Despre companie

Activitatea de baza a companiei emonumente este producerea de monumente din piatra naturala cu solutionarea si asigurarea clientilor, oferind in acelasi timp produse de calitate, cu caracteristici inalte.

despre emonumente.mdMisiunea companiei este:

  • Indeplinirea si satisfacerea la cel mai inalt nivel nevoile si doliantele clientilor in raport de pret si calitate.

  • Oferirea solutiilor prin consultanta in domeniu, prezentare la fiecare etapa in realizarea  proiectelor.

  • Garantia tuturor lucrarilor, in termenii stabiliti, indeplinirea finala a proiectului prin transportare si montare a monumentului cu mare atentie, respectind memoria persoanei decedate.

La baza succesului companiei emonumente se afla calitatea produselor si garantia lucrarilor efectuate de catre echipe de profesionisti calificati, cu o vasta experienta in domeniu, care sunt bine cunoscuti în toate subtilitatile unei astfel de directii ca arhitectura memoriala;


emonumente.md este specializat in productia de monumete de la simple la complexe memoriale.

Specializindu-ne in productia de monumente, efectuam din acest motiv toate lucrarile cu grija deosebita, investim timpul nostru, pentru ca toate comenzile si proiectele  sa se potriveasca exact cu preferintele si viziunea clietului.

Daca aveti careva indoieli cu privire la achizitionarea si comandarea serviiciilor noastre, va putem ajuta sa faceti alegerea corecta, si sa va raspundem la toate intrebarile aparute.

Asortarea materialelor si a serviiciilor

Intr-o astfel de atmosfera cum ar fi productia de monumente, momentul cheie este utilizarea de materiale de inalta calitate, folosim in productie de monumente numai specii puternice si durabile din piatra naturala, folosim tehnologii moderene pentru ai transmite produsului un design mai strict.

Perioada exacta de lucru depinde de o serie de factori.

  1. Soiul de piatra se alege ca baza primara.

  2. Caracteristicile de design este ornamentarea de-a lungul conturului pietrei, desen sau portretul cu precizie fotografica creata intr-un stil unic.

Monumentele pot avea caracteristici unice, iar timpul de productie poate varia de la citeva saptamini pina la citeva luni, deoarece necesita o cantitate mare de lucru.

Productia monumentelor funerere poate fi insotita de servicii suplimentare

Se incepe cu gravura. Aceasta este o modalitate de imortaliza o inscriptie de ramas bun, portretul decedatului, o imagine, un simbolism religios sau personal. Realizam gravura cu laser, cu nisip sau diamant. Cu ajutorul lor se efectuiaza monumete atit bugetare cit si cele de elita.

Instalarea elementelor suplimentare la un monument pot fi ca de exemplu, o masa si un scaun, elemente decorative cum ar fi o candela si o vaza.

Montarea pavajului la alegere cu teracota sau cu granit.

 

vbier emonumente.md
Suntem pe Viber!
+(373) 60056222

Va oferim o consultatie in orice colt al lumii!