Mese si scaune din granit

Mesa si scaun din granit  cu nr. MGN009 pot fi disponibile in trei culori cum ar fi : negru, rosu si gri. 

Acest model poate fi comandat  in urmatoarele dimensiuni : scaunul cu lungimea de 100 cm si latimea de 25 cm cu o grosime de la 6 cm.Pretul mesei si scaunului difera dupa forma si dimensiunile modelului.

Timpul de producere a se realizeaza in decurs de 14 zile lucratoare.

Dacă sunteți în căutarea pentru o versiune modernă, durabilă și ușor de utilizat de proiectare a zonei mormintului, mesele de granit e o alegere excelentă. Popularitatea granitului se explica  datorită unui număr de avantaje în comparație cu alte materiale.

Principalele avantaje ale granitului includ:

  • preturi accesibile
  • rezistență la umiditate, frig, lumina soarelui, la temperaturi ridicate;
  • nu necesita  îngrijire adaugatoare

 

Livram mese si scaune in tot intreg teritoriul al R.Moldova. Suma pentru livrare se calculeaza dupa un numar de km parcursi.

Pentru calcularea transportului si a va raspunde la intrebarile aparute, nu ezitati sa apelati managerul nostru, la numarul de telefon indicat pe site, pentru a afla mai multe detalii.

Oferim servicii calitative de montare a meselor si scaunelor la toate cimitirile din teritoriul R.Moldova. Suntem dotati cu echipamente, abilitati si mesteri prigatiti in domeniul constructiei pentru a indeplini instalarea  corecta dupa normele standarte.

Pentru a evita o instalare incorecta efectuate de persoane fara experienta, compania emonumente va recomanda sa benificiati de serviciile de montare de specialisti cu experienta.                                                                                                                                                                                                                                

Mese si Scaune din Granit
vbier emonumente.md
Suntem pe Viber!
+(373) 60056222

Va oferim o consultatie in orice colt al lumii!