Masa si scaun din lemn

Masa si scaun din lemn cu nr. MSL004

Acest model poate fi comandat  in urmatoarele dimensiuni : masa lungime de 100 cm x 50 cm, scaunul cu lungimea de 100 cm x 25 cm.

Pretul mesei si scaunului difera dupa forma si dimensiunile modelului.

Timpul de producere se realizeaza in decurs de 14 zile lucratoare.

Dacă sunteți în căutarea pentru o versiune modernă, durabilă și ușor de utilizat de proiectare a zonei mormintului, mesele din lemn e o alegere excelentă.

Livram mese si scaune in tot intreg teritoriul al R.Moldova. Suma pentru livrare se calculeaza dupa un numar de km parcursi.

Pentru calcularea transportului si a va raspunde la intrebarile aparute, nu ezitati sa apelati managerul nostru, la numarul de telefon indicat pe site, pentru a afla mai multe detalii.

Oferim servicii calitative de montare a meselor si scaunelor la toate cimitirile din teritoriul R.Moldova. Suntem dotati cu echipamente, abilitati si mesteri prigatiti in domeniul constructiei pentru a indeplini instalarea  corecta dupa normele standarte.

Pentru a evita o instalare incorecta efectuate de persoane fara experienta, compania emonumente va recomanda sa benificiati de serviciile de montare de specialisti cu experienta.                                                                                                                                                                                                                                

Mese si Scaune din Lemn
vbier emonumente.md
Suntem pe Viber!
+(373) 60056222

Va oferim o consultatie in orice colt al lumii!