Instalare monumente

Montarea monumentului la mormint este cea mai buna metoda de a aduce recunostinta si respect rudelor si prietenilor care nu mai sunt azi printre noi.

Un monument de calitate sigur si frumos, instalat intr-o zona bine ingrijita, este destoinic sa transmita cel mai bine sentimentele calde care le au fata de persoana draga care a parasit aceasta lume.

Pentru ca piatra memoriala sa se pastreze un timp foarte indelungat este foarte important sa fie instalat corect.

Pentru a monta un monument este nevoie sa fii inzestrat de anumite abilitati si echipament corespunzator, deci aranjarea mormintelor si instalarea monumentelor de sine statator nu este cea mai buna idee.

Montarea realizata incorect poate aduce la prabusirea monumentului, ceea ce va genera in mod inevitabil probleme noi cu costuri financiare.

In plus montarea pietrii cu miinele proprii conduce la limitarea obligatiilor producatorului fata de cumparator de aceea fabricarea si instalarea monumentelor ar trebui sa fie incredintate unei singure companii.

Dar in cazul cind totusi clientul doreste sa intaleze singur monumentul la cimitir oferm tot spectrul de informatii, oferind asistenta  in cele mai mici detalii.

Compania emonumente ofera servicii de montare si transportarea a monumentelor, la cele mai favorabile conditii.

Producem monumente si garduri din granit de calitate, si precum produse din metal, care le putetii achizitiona la un pret cit mai accesibil.

 

vbier emonumente.md
Suntem pe Viber!
+(373) 60056222

Va oferim o consultatie in orice colt al lumii!