Monument din granit negru

Stela: 60x40x5

Tumba: 15x50x20

Florar: 100x50x5

Pret: 4 000 lei 4 600 lei

Stela: 80x40x5

Tumba: 15x50x20

Florar: 100x50x5

Pret: 4 000 lei 4 600 lei
Monument din granit negru

Monument din granit negru de tip vertical cu nr MVN004 poate fi disponibil in trei culori cum ar fi negru, rosu si gri. Acest model poate fi comandat in urmatoarele dimesiuni : inaltimea de 60 cm, latimea de 40 cm si grosimea de 5 cm, si  urmatorul cu  inltimea de 80 cm, latimea de 40 cm si grosimea de 5 cm.

Pretul monumentului difera dupa forma si dimensiunile modelului.

Timpul de producere a monumentului se realizeaza in decurs de 15 zile lucratoare.

Monumentul din granit este modalitatea de a pastra memoria persoanei dragi. Precum granitul este o piatra naturala folosit in cofectionarea monumetelor de calitate cu o durabilitate  deosebita, la indicatori externi si schimbarile de temperaturi care rezistenta dupa ani de zile.

Pe monument se graveaza portetul pe baza pozei cit mai calitative, numele prenumele, data nasterii si decesului si careva cuvinte frumoase adresate persoanei dragi, care nu mai este azi printre noi.

Livram monumente in tot intreg teritoriul al R.Moldova. Suma pentru livrare se calculeaza dupa un numar de km parcursi.

 Pentru calcularea transportului si a va raspunde la intrebarile aparute, nu ezitati sa apelati managerul nostru, la numarul de telefon indicat pe site, pentru a afla mai multe detalii.

Oferim servicii calitative de montare a monumentelor la toate cimitirile din teritoriul R.Moldova. Suntem dotati cu echipamente, abilitati si mesteri prigatiti in domeniul constructiei pentru a indeplni istalarea monumentelor corect dupa normele standarte.

Pentru a evita o instalare incorecta prin prabusirea monumentului efectuate de persoane fara experienta, compania emonumente va recomanda sa benificiati de serviciile de montare de specialisti cu experienta.                                                                                                                                                                                                                                

Monumente Verticale
vbier emonumente.md
Suntem pe Viber!
+(373) 60056222

Va oferim o consultatie in orice colt al lumii!