Semineu din granit

Material:Granit gri
Marimi:Concretizati la manager
Forma: Verticala

Semineu din granit gri cu nr. SEG001 poate fi disponibil in trei culori cum ar fi : negru, rosu si gri  ce este întruchiparea de stil și durabilitate.

Timpul de producere a se realizeaza in decurs de 40 zile lucratoare.

Pretul difera dupa textura , forma, culoare si dimensiunile modelului.

Dacă sunteți în căutarea pentru o versiune modernă, durabilă și ușor de utilizat ,un blat din piatra naturala e o alegere excelentă pentru  dvs. Popularitatea granitului se explica  datorită unui număr de avantaje în comparație cu alte materiale.

Principalele avantaje ale granitului includ:

  • preturi accesibile ;
  • rezistență la umiditate, frig, lumina soarelui, la temperaturi ridicate;
  • nu necesita  îngrijire adaugatoare;

Lucrăm cu orice formă și dimensiune, deci puteți să comandați modele care se vor potrivi special pentru dumneavoastra.

Livram seminee din granit in tot intreg teritoriul al R.Moldova. Suma pentru livrare se calculeaza dupa un numar de km parcursi.

Pentru calcularea transportului si a va raspunde la intrebarile aparute, nu ezitati sa apelati managerul nostru, la numarul de telefon indicat pe site, pentru a afla mai multe detalii.

Oferim servicii calitative de montare in teritoriul R.Moldova. Suntem dotati cu echipamente, abilitati si mesteri prigatiti in domeniul constructiei pentru a indeplini instalarea  corecta dupa normele standarte.

Pentru a evita o instalare incorecta efectuate de persoane fara experienta, compania emonumente va recomanda sa benificiati de serviciile de montare de specialisti cu experienta.           

Seminee
vbier emonumente.md
Suntem pe Viber!
+(373) 60056222

Va oferim o consultatie in orice colt al lumii!